In het onderzoek naar de dubbele liquidatie op een vader en zoon in Zoetermeer, heeft de politie een verdachte aangehouden. De man zit vast omdat hij de vluchtauto in brand probeerde te steken.

De arrestatie vond dinsdagmiddag rond 16.00 uur plaats in de omgeving van de Statenweg in Rotterdam Noord. De man is opgepakt omdat hij probeerde, de Opel Corsa waarmee de daders gevlucht zijn, in brand te steken. De politie onderzoekt zijn verdere rol. De verdachte zit in alle beperkingen.

Réne en zijn zoon Réne van Doorn werden dinsdagochtend bij een sportschool op de Edisonstraat in Zoetermeer geliquideerd. Een man met bivakmuts schoot de slachtoffers dood.

Na de liquidatie zijn de daders gevlucht in een zwarte BMW. De BWM werd vlakbij in brand gestoken waarna de mannen een Opel Corsa hebben gecarjacked. Een auto met Belgisch kenteken stond klaar voor de uitvoerders maar om onduidelijke reden vluchten ze in de Opel Corsa.

De gestolen Corsa werd later teruggevonden in Rotterdam. De politie liet de wagen staan en blijkbaar is er iemand gekomen om het voertuig in brand te steken. Deze man zit nu vast.