Een baby die vorige maand uit de buik van zijn hoogzwangere moeder werd gesneden, is alsnog overleden. Dat meldt de familie van het kind.

De gruwelijke moord werd gepleegd in Chicago en schokte veel mensen. De 19-jarige moeder Marlen Ochoa-Lopez werd naar een adres gelokt met de belofte van gratis kleding maar werd eenmaal binnen om het leven gebracht. Vervolgens is haar baby uit haar lichaam gesneden en is een van de betrokkenen met het kind naar het ziekenhuis gegaan omdat het niet meer ademde.

In het ziekenhuis vonden ze het opmerkelijk dat de zogenaamde moeder, de 46-jarige Clarisa Figuero, geen tekenen vertoonde van een recente bevalling. Later werd bij toeval door de politie ontdekt wat er precies gaande was. Bij doorzoeking werd bij het huis van Figuero het lichaam van de jonge moeder aangetroffen in een vuilniszak.

De baby lag enige tijd op de intensive care en is recent komen te overlijden. De 46-jarige Figuero is samen met haar 24-jarige dochter aangeklaagd voor moord. De vriend van de vrouw wordt ervan beschuldigd dat hij mee heeft geholpen met het verborgen houden van de moord.