Badr Hari voor de rechter

Vanaf vandaag staat kickbokser Badr Hari voor de rechter. De 28-jarige Hari wordt verdacht van meerdere geweldsmisdrijven en een verkeersdelict. Hieronder een chronologisch overzicht van de aanklachten tegen hem.

Op 20 februari 2010 zou Badr Hari samen met een groep andere mannen een portier hebben mishandeld. Dit zou zijn gebeurd bij Club Blinq aan de Kleine Gartmanplantsoen in Amsterdam. De portier zou naderhand geld hebben gekregen om te zwijgen en geen aangifte te doen.

Niet veel later op 6 maart 2010 zou Badr een auto hebben bestuurt over de Albert Cuypstraat. Op dat moment was de Albert Cuyp afgesloten voor verkeer. Volgens de aanklacht zou hij daar een voetganger hebben aangereden.

Op 17 juli 2011 zou Badr in Club Air aan de Amstelstraat ruzie hebben gekregen met de eigenaar Jeroen van den Berg. Hij krijgt klappen en loopt schade op aan zijn gebit door een trap tegen het hoofd.

In de periode tussen 1 juli en 29 juli mishandelt Badr zijn ex Rosa en vernielt haar huisraad. Althans volgens het OM. Op 2 december 2011 krijgt stiefbroer van Rosa een kopstoot. Dit zou zijn gebeurd in het Cooldown Café aan de Lange Leidsedwarsstraat.

Op 12 mei 2012 zou de kickbokser volgens justitie een onbekende man in de Jimmy Woo in de Korte Leidsedwarsstraat een kopstoot en een flying kick hebben gegeven. Tevens verdenkt justitie hem ervan een glas in zijn gezicht stuk te hebben geslagen. Een deel daarvan zou zijn geregistreerd door bewakingscamera’s.

In de nacht van 7 op 8 juli is Badr met zijn vriendin Estelle aanwezig op dancefeest Sensation White in de Amsterdam Arena. In een skybox zou hij samen met Ferhat Y. zakenman Koen Everink hebben mishandeld.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl