© Politie België

Beelden van koelbloedige en bizarre liquidatie bankovervaller met machinegeweer in Molenbeek

De Belgische speurders hebben beelden vrijgegeven van een liquidatie van een bankovervaller in Molenbeek. De daders schieten het slachtoffer met een automatisch vuurwapen dood terwijl hij in een Audi A3 zit.

De liquidatie heeft op 25 september 2016 plaatsgevonden maar de beelden zijn nu pas vrijgegeven omdat het onderzoeksteam op zoek is naar getuigen. Mogelijk zit het onderzoek in een stroomversnelling en is zodoende besloten om de beelden vrij te geven om het onderzoek een zetje te geven.

De daders crashen op hun vlucht met hun motorscooter en één van de mannen raakt bewusteloos. Zijn partner in crime laat hem niet achter en sleept de man tussen het verkeer naar een auto. Vervolgens gaat de man terug om een wapen van zijn kameraad te zoeken en zodra hij die heeft stapt hij in en weg zijn ze.

Het slachtoffer is de 35-jarige Deniz Lal uit Charleroi. De man werd in 2009 veroordeeld tot een celstraf voor een tiger-kidnapping waarbij een bankdirecteur werd ontvoerd. Hier kreeg hij vijf jaar cel voor opgelegd.

https://www.youtube.com/watch?v=ltuXYeE8sbY