© crime-nieuws.nl

Bejaarde man ernstig toegetakeld en overgebracht naar ziekenhuis na verkeersruzie

Een bejaarde man is bij een verkeersruzie ernstig toegetakeld en ligt in het ziekenhuis.

Op donderdag 13 april heeft een ernstig incident plaatsgevonden in het Noord-Hollandse Limmen. Een 72-jarige man uit de gemeente Castricum raakte ernstig gewond nadat hij na een verkeerssituatie werd mishandeld door een nog onbekende man. De politie zoekt getuigen die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak.

Het slachtoffer reed samen met zijn vrouw in hun auto op de Zuideinderweg in Limmen toen hij een fietser over het fietspad zag rijden. Hij schatte de afstand tussen hem en de fietser groot genoeg in om linksaf te slaan, maar niet veel later reed het slachtoffer een groep fietsers tegemoet. Hij bleef een tijdje achter de groep aanrijden en tijdens de inhaalmanoeuvre hoorde hij een dreun tegen het achterraam. Vermoedelijk was de fietser die hij eerder zag fietsen tegen zijn auto gebotst. De man zette zijn auto stil op de weg en de fietser kwam naast de auto staan om hem uit te schelden. Om de confrontatie te vermijden, reed het slachtoffer weg.

Later, toen het slachtoffer op de Schoollaan in Limmen geparkeerd stond, zag hij dezelfde fietser weer op hem afkomen. De fietser ging weer de confrontatie aan en gaf het slachtoffer een harde klap in het gezicht, waardoor hij op de grond viel en buiten bewustzijn raakte. De dader stapte vervolgens op zijn fiets en reed weg in de richting van de Schoolweg. Het slachtoffer bleef achter met ernstig letsel aan zijn gezicht, waaronder een gebroken neus, een hersenschudding en meerdere kneuzingen. Hij is momenteel onder controle bij het ziekenhuis.

De politie roept getuigen op om zich te melden en informatie te delen die kan helpen bij het vinden van de dader. Het gaat om een man op een fiets die na de mishandeling in de richting van de Schoolweg is gereden. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek om contact op te nemen. Het incident heeft voor veel onrust gezorgd in Limmen en de omgeving, en de politie doet er alles aan om de zaak zo snel mogelijk op te lossen.