Bejaarde vrouw aangereden en zwaargewond naar ziekenhuis bij beroving

Een bejaarde vrouw is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis na een aanrijding en beroving in Den Haag.

Op woensdagmiddag 16 augustus rond 15:00 uur is een tragisch incident voorgevallen waarbij een 76-jarige vrouw werd aangereden op het Savornin Lohmanplein en tevens werd beroofd van haar tas. De politie is actief op zoek naar getuigen om meer inzicht te krijgen in dit verontrustende voorval.

Volgens informatie afkomstig van District8.net werd het slachtoffer met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De dader wist te ontkomen in een zwarte Honda-auto. Tijdens de aanrijding waren twee politieagenten onderweg naar het incident en raakten betrokken bij een botsing met een ander voertuig. Gelukkig liepen beide bestuurders lichte verwondingen op.

De politie zet momenteel alle zeilen bij om de dader te achterhalen en onderzoekt grondig wat er zich precies heeft afgespeeld. Het team verzamelt getuigenverklaringen en analyseert beschikbare beelden van het incident om het geheel te kunnen reconstrueren. Mocht u informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, dan wordt u vriendelijk verzocht dit te delen met de autoriteiten.