© YouTube (VitalyzdTv)

Bekende YouTuber aangehouden voor mishandelen vrouw op straat in Miami Beach

Een bekende YouTuber is aangehouden voor het mishandelen van een vrouw op straat in Miami Beach.

Het gaat om YouTuber Vitaly Zdorovetskiy die zondagavond werd aangehouden na een melding. Het slachtoffer vertelde de politie dat ze die dag aan het joggen was toen ze plotseling door een man werd aangevallen. De dader tackelde haar en begon vervolgens op haar in te slaan. Het slachtoffer schreeuwde waarna de daders een woning in rende.

De politie kwam na de melding ter plaatse en heeft een onderzoek ingesteld. De YouTuber is in een nabijgelegen woning aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling. Vitaly werd overgebracht naar het politiebureau waar hij na het betalen van 7500 dollar borg op vrije voeten is gesteld.

Vitaly Zdorovetskiy is bekend van brute grappen die hij onder meer uithaalde voor zijn YouTube-kanaal. Zijn bekendste actie is de grap tijdens de Champions League finale waar hij zijn (toenmalige) vriendin het veld op liet rennen en streaken. Ze droeg een outfit waarop zijn website duidelijk te zien was. In Nederland probeerde Vitaly de politie mee te laten roken met zijn joint, wat hem niet gelukt is.

Politiefoto Vitaly Zdorovetskiy © Miami Dade Police