Alleen maar 500 euro briefjes! © Crime-Nieuws.nl

Beloning uitgeloofd in onderzoek verdwijning Rotterdammer gelinkt aan partij drugs

Politie en justitie hebben een beloning uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar de verdwenen Rotterdammer, Mohamed Anaya (26). De verdwijning heeft mogelijk te maken met een partij drugs.

De recherche in Rotterdam is druk bezig met het onderzoek naar de vermissing van de man. Sinds vrijdagmiddag 14 juni ontbreekt ieder spoor. Mogelijk heeft de vermissing van Mohamed te maken met een partij verdovende middelen waarbij mogelijk iets is mis gegaan. In het onderzoek is naar voren gekomen dat hij die vrijdag een afspraak had in Den Haag.

Mohamed Anaya heeft vermoedelijk gebruik gemaakt van een zwarte VW Golf GTE model 7. De motorkap van de auto had een opvallende deuk. Dit is een oude schade van eind mei 2019. De auto is later aangetroffen op de Van Vredenburchweg in Rijswijk. In de auto zijn persoonlijke bezittingen van Mohamed gevonden.

Op dinsdag 2 juli zijn de beelden van deze Volkswagen en een stuk van de gereden route met de betreffende auto getoond op televisie. Echter heeft dit nog niet geleid tot de vondst van Mohamed. Het Openbaar Ministerie (OM) looft nu een beloning van 10.000 euro uit voor de gouden tip.