De politie heeft een beloning uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van een brute overval op een bejaarde vrouw in Rotterdam. Vanavond wordt er aandacht besteed aan de zaak in Opsporing Verzocht.

Donderdag 21 november belden drie vrouwen rond 17.00 uur aan bij een 82-jarige vrouw aan de Boezemlaan in de Rotterdamse wijk Crooswijk. Toen de vrouw opende drong het trio de woning binnen.

Vervolgens werd het slachtoffer direct mishandeld en werd haar woning grondig doorzocht door de verdachten. Daarna gingen ze er met een groot aantal sieraden en een geldbedrag vandoor. Later die nacht kreeg het slachtoffer nog een hartaanval. Inmiddels gaat het met de vrouw wat bet, haar toestand is  stabiel.

Het Regionaal Team Overvallen is naarstig op zoek met mensen die getuigen waren van het incident en mogelijk de jongedames hebben gezien. De daders zouden rond de 20 jaar oud zijn geweest. De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de daders.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl