Beruchte huurmoordenaar Chino Antrax aan het genieten in betere tijden.

Beruchte Mexicaanse huurmoordenaar Chino Antrax door sicarios ontvoerd en geliquideerd

De beruchte Mexicaanse huurmoordenaar Chino Antrax is in Mexico ontvoerd en geliquideerd.

De huurmoordenaar werd bekend op social media waar hij foto’s postte waarin zijn gezicht werd geblurred. Chino Antrax poseerde bij dure auto’s zoals Ferrari’s met zware vuurwapens en dure merkkleding en horloges. Hiermee genereerde de verdachte een grote hoeveelheid volgers.

Gamboa was al langer in het vizier van onder meer de Amerikaanse autoriteiten toen hij aangehouden werd op Schiphol. Na jaren in detentie besloot hij een deal te sluiten met de Amerikanen.

De huurmoordenaar werd na het uitzitten van zijn straf recent onder voorwaarden vrijgelaten. Hij zou de komende 51 maanden onder toezicht blijven en moest zich hiervoor melden bij de reclassering. Toen hij recent contact moest opnemen bleef het stil. Daarop werd de woning waar hij zou wonen doorzocht en bleken al zijn spullen verdwenen te zijn. Zijn telefoon lag wel in de woning. De Amerikanen zijn nu op zoek naar de verdwenen huurmoordenaar.

Nu blijkt dat Chino Antrax vanuit de Verenigde Staten rechtstreeks naar Culiacan in Mexico is gegaan waar hij opgegroeid is. Op vrijdag werd de woning van zijn zus beschoten door sicarios en ontstond er een hevig vuurgevecht. Drie personen werden na het schieten uit de woning gehaald en meegenomen door zwaarbewapende mannen. Het drietal is zaterdag dood aangetroffen in een BMW X5.

Onze bronnen bevestigen dat het gaat om Chino Antrax, zijn zus en zwager. Het drietal is geliquideerd. Foto’s hebben we ook gezien maar zullen hier niet gepost worden omdat ze te gruwelijk zijn. Chino Antrax, die inmiddels een baardje had en wat plastische chirurgie heeft laten doen, is met drie kogels in zijn hoofd om het leven gebracht. Zijn tijdperk van foto’s op Instagram met dure merkkleding, horloges, wapens en cash komt hierbij abrupt ten einde.

Chino Antrax met zware vuurwapens in betere tijden!