Beslag op dure auto’s, woningen en gouden Rolex bij invallen in groot witwasonderzoek

De politie heeft in verband met een witwasonderzoek invallen verricht en beslag gelegd op dure auto’s, woningen en dure spullen zoals een gouden Rolex.

Agenten vielen donderdagochtend op zeven plaatsen binnen. Het gaat om Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Reeuwijk, Amstelveen en Eindhoven. Woningen en bedrijfspanden werden bij deze politieactie doorzocht en hierbij werden drie dure auto’s in beslag genomen, een gouden Rolex horloge, merktassen van onder andere Gucci, Christian Louboutin en Chanel en de administratie van verschillende bedrijven.

Omdat het vermoeden bestaat dat er crimineel geld geïnvesteerd is in een tweetal woningen is hier ook beslag op gelegd. De in beslag genomen panden staan in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. In één van de woningen was onlangs een keuken van ruim 60.000 euro geplaatst. Omdat het hier om een witwasonderzoek gaat zal de administratie uitvoerig worden onderzocht en hierover zullen de verdachten later worden gehoord. Het onderzoek wordt voortgezet en mogelijke aanhoudingen sluit de politie niet uit.