Bewoners pand Wassenaar opgeschrikt door explosie en brand

Bewoners van een pand in Wassenaar zijn opgeschrikt door een explosie en brand. De politie doet onderzoek.

In de vroege ochtend van woensdag 26 juli werden bewoners van een woning aan de Jagerslaan opgeschrikt door een luide knal, gevolgd door een brand in hun voortuin. De politie vermoedt dat de verdachte(n) mogelijk met een auto zijn gevlucht. Direct na het incident werd er een plaats delict ingesteld, waarbij politieagenten de omgeving uitkammen. Het is aannemelijk dat één of meerdere verdachten richting de Storm van ’s-Gravenzandeweg zijn gevlucht.

De politie is momenteel bezig met een grondig onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. Tevens wordt iedereen die mogelijk camerabeelden van het incident heeft, verzocht om deze ter beschikking te stellen aan de autoriteiten.

De schrik zit er flink in bij de bewoners van de getroffen woning aan de Jagerslaan. Wat de motieven achter deze brandstichting zijn en wie er verantwoordelijk is voor deze daad, blijft vooralsnog onbekend. Het is de taak van de politie om de daders op te sporen en de situatie tot op de bodem uit te zoeken.

Mocht u iets hebben gezien of informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie. Uw hulp kan cruciaal zijn bij het oplossen van deze zaak en het brengen van de verantwoordelijken voor de rechter.