Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Gruwelijke ontdekking lichaamsdelen vrouw in koelkast niet ver van Nederlandse grens

In België is een gruwelijke ontdekking gedaan, namelijk de ledematen van een vrouw in een koelkast.

Op een schokkende dinsdag heeft een voorbijganger aan het Albertkanaal in de provincie Luik, België, een lugubere ontdekking gedaan. Daar dreef een koelkast in het water, en tot zijn afschuw bleken hierin de armen en benen van een vrouw te zitten.

Het macabere tafereel voltrok zich in de gemeente Oupeye, zo’n 5 kilometer ten zuiden van de Nederlandse grens bij Eijsden. De omstander aarzelde niet en haalde de koelkast onmiddellijk uit het kanaal. De sterke geur die uit de koelkast kwam, bracht de vinder ertoe de politie te waarschuwen.

Bij aankomst van de autoriteiten werd bevestigd dat de koelkast de ledematen van één persoon bevatte. Echter, de identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Het onderzoek naar deze gruwelijke vondst zal naar verwachting een complexe taak zijn, aangezien de politie momenteel geen informatie heeft over waar en wanneer de koelkast in het water is gedumpt.

De burgemeester van Oupeye reageerde geschokt op het nieuws en sprak zijn medeleven uit. “Als mens en als burgemeester hoop ik van harte dat de dader wordt opgespoord en verantwoordelijk wordt gesteld voor deze afschuwelijke daad. Ik hoop ook dat de familie van het slachtoffer op de juiste manier kan rouwen en steun kan vinden in deze moeilijke tijd.”