© US Army (public domain) via Wikimedia Commons

Bezorger geslagen met vuurwapen en beroofd van Audi A3 en tanks lachgas

Een bezorger is in Rotterdam geslagen met een vuurwapen en beroofd van zijn Audi A3 en tanks met lachgas.

Het slachtoffer wilde afgelopen nacht rond 4.45 uur een partij lachgas bezorgen en parkeerde zijn auto op de Lepelaarsingel. Toen hij naar de achterbak liep om de tanks te pakken kreeg hij een harde klap op zijn hoofd. Het slachtoffer draaide zich om en zag een man met een vuurwapen staan. Twee andere mannen duwden en schopten het slachtoffer terwijl ze probeerden zijn tas te pakken.

Toen hij nog een keer bedreigd werd met het vuurwapen, liet het slachtoffer zijn tas los. Toch kreeg het hij van zijn belager nog een klap op zijn hoofd waardoor hij op de grond viel. Hierdoor viel onder andere zijn autosleutel op straat. De overvallers gingen er vervolgens met de auto van het slachtoffer vandoor. De auto een grijze audi A3, is inmiddels leeg terug gevonden op de Dorpsweg in Rotterdam.

De man met het vuurwapen is getint, 1.80 meter, rond de 25 jaar, normaal postuur, een wat vierkant gezicht. Hij droeg een donker kleurig petje, donkerblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. De andere twee mannen zijn licht getint, iets kleiner te weten 1.70, rond de 21 jaar, slank postuur en droegen een capuchon over het hoofd. De politie onderzoekt de zaak.