© Domeinen

BMW Z4 Cabrio van Sywert van Lienden (mondkapjesdeal) geveild voor ruim 51K

De BMW Z4 Cabrio van Sywert ‘mondkapjesdeal’ van Lienden heeft ruim 51K opgeleverd.

De auto werd door justitie aangeboden op de website van Domeinen Roerende Zaken. Daar worden bij verdachte in beslag genomen spullen, zoals auto’s en andere goederen, geveild door het Openbaar Ministerie (OM). De BMW van Sywert was ook aan de beurt en is nu verkocht voor een bedrag van ruim 51.000 euro.

Van Lienden heeft de auto voor rond de 85.000 euro gekocht met geld dat hij verdiend zou hebben met de zeer lucratieve monkapjesdeal. Samen met zakenpartners zou Van Lienden zich hebben voorgedaan als soort filantroop die alles voor niets deed en zeker geen winst op zou strijken. Dat bleek later anders want Van Lienden harkte met zijn zakenpartners rond de 20.5 miljoen euro winst binnen.

Er loopt al enige tijd een onderzoek naar de mondkapjesdeal en werkwijze van Van Lienden en co.. De auto werd bij een actie in beslag genomen en het OM heeft deze nu te koop gezet. Mocht je interesse hebben het voertuig is te koop via de veilingsite van Domeinen. ‘Sorry voor de krassen met een sleutelbos door een rancuneuze overbuurman.’ Aldus Van Lienden op Twitter.

© Domeinen