O.G. Kush & lucht © crime-nieuws.nl

Boze en rancuneuze werknemer verraadt wietkwekerij en laat politie foto zien

De politie heeft na een vechtpartij in Westzaan een wietkwekerij ontdekt en ontmanteld. Eén van de betrokkenen liet een foto zien aan de politie van wiet en vertelde dat er gekweekt werd in een bepaalde woning.

De politie kreeg afgelopen vrijdag rond 18.30 uur melding binnen dat er een vechtpartij gaande zou zijn op de Veldweg. Er bleek een conflict te zijn tussen twee werknemers en hun opdrachtgever. De aanwezige agenten kalmeerden de aanwezige personen en stonden op het punt te vertrekken, toen één van de werknemers een foto liet zien van een wietkwekerij.

De man vertelde de politie dat dit in de woning van een vrouw aan de Overtoom was. De 28-jarige vrouw gaf direct toe dat er een wietkwekerij in de woning aanwezig was en gaf de agenten toestemming de woning binnen te gaan.

Op zolder werd inderdaad een wietkwekerij aangetroffen die kort daarvoor was geoogst. Ook bleek er sprake van diefstal van stroom. De geoogste wietplanten en de aanwezige kweekmaterialen, zoals lampen en afzuiging, zijn in beslag genomen.