Willem Holleeder bij College Tour © NTR

Briefje Willem Holleeder: ‘Ik kan het niet anders zien dan dat ik al die tijd gelijk heb gehad’

De advocaat van Willem Holleeder heeft een briefje gedeeld van zijn cliënt waarin hij aangeeft altijd al gelijk te hebben gehad inzake de ‘ongekende mediacampagne’ tegen hem.

In het briefje staat:

‘Ik heb bij de rechtbank vaak mijn zorg geuit dat de ongekende mediacampagne die mijn zusters met behulp van ‘journalisten’ tegen mij gevoerd hebben, zijn effect niet zou missen.

De rechtbank heeft mij steeds verzekerd dat daar geen sprake van zou zijn en dat mijn zaak eerlijk en objectief op grond van het bewijs zou worden beoordeeld.

Ik heb mij niet schuldig gemaakt aan het opdracht geven tot liquidaties en bewijs daarvoor is er dan ook niet. Maar ik ben nu toch veroordeeld. Ik kan het niet anders zien dan dat ik al die tijd gelijk heb gehad.’

De rechtbank heeft Willem Holleeder een levenslange gevangenisstraf opgelegd voornamelijk op basis van verklaringen van derden. Sander Janssen, advocaat van Holleeder, heeft al aangegeven in hoger beroep te gaan.