De broer van de Mocro Maffia kroongetuige die werkzaam was bij KPMG is sinds de koelbloedige liquidatie van zijn broer Reduan B. ondergedoken.

De 42-jarige Khalid B. was sinds 2016 werkzaam voor het bedrijf als overnameadviseur. B. was een groot talent en een veelbelovende overnameadviseur. Dit was tot 23 maart 2018 toen zijn broer Reduan B. werd doodgeschoten in zijn bedrijf in Amsterdam. Sindsdien is Khalid, volgens het Financieel Dagblad, samen met zijn gezin ondergedoken en niet meer op het werk bij KPMG verschenen. Of hij nog werkzaam is bij het bedrijf wil een woordvoerder in verband met onder meer privacy niet zeggen.

Op 23 maart 2018 werd Reduan B. door de 40-jarige Shurandy S. doodgeschoten in zijn bedrijf in Amsterdam. Enkele dagen daarvoor had justitie bekendgemaakt dat er een nieuwe kroongetuige is in verband met een reeks Mocro Maffia liquidaties. De familie werd duidelijk niet goed beschermd op dat moment en Reduan B. werd op koelbloedige wijze geliquideerd. Na de moord is de hele familie B. ondergedoken. De schutter is inmiddels veroordeeld tot een celstraf van 20 jaar. De man heeft bekend maar geen namen genoemd van andere betrokkenen en mogelijke opdrachtgevers.