Buitgemaakt bij ramkraak juwelier Robert den Haag in Bodegraven

In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 april hebben onbekende daders de pui van juwelier Robert den Haag aan de Prins Hendrikstraat in Bodegraven geramd met een gestolen voertuig. Daarbij hebben ze een onbekende buit meegenomen.

Rond 03.40 uur kwam er melding binnen bij de meldkamer van een ramkraak aan de Prins Hendrikstraat. Tevens kreeg de politie melding van de alarm van de juwelier die geactiveerd werd door de harde klap van de ramkraak.

Ter plaatse troffen agenten een complete ravage aan. Het rolluik van de juwelier bleek te zijn geramd met een gestolen voertuig. Dit voertuig is op korte afstand van de juwelier direct in brand gezet door de daders om eventueel bewijsmateriaal die naar hun kan linken te vernietigen. Tevens werd op een andere plek in Bodegraven een tweede brandende voertuig aangetroffen. Of er een verband is tussen beide voertuigen en de ramkraak wordt op dit moment onderzocht.

De daders zijn ervandoor gegaan met een onbekende buit. Van hen ontbreekt nog ieder spoor. De politie onderzoekt de zaak.

Bron: Politie