Crimineel trekt snel kleding uit en vlucht na gewapende overval op Jumbo supermarkt

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een gewapende overval op een Jumbo supermarkt in Spijkenisse.

In de middag van woensdag 31 maart vond er rond 12.30 uur een overval plaats in de Jumbo aan de Groenewoud. De politie doet onderzoek naar deze overval en is op zoek naar getuigen. Specifiek naar mensen die iets weten over de vlucht(route) van de dader.

Die middag liep een man in donkere kleding de Jumbo binnen en eiste geld. Hij dreigde daarbij met een stuk gereedschap. Vervolgens rende de man de winkel uit in de richting van de Wilgenstraat. Tijdens zijn vlucht trok hij snel zijn kleding uit en dumpte het stuk gereedschap. Daarna is hij mogelijk in de omgeving van de Hazelaarstraat in een donkere auto gestapt en op de vlucht geslagen.

Het gaat om een mogelijk lange man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Ten tijde van de overval droeg de dader een donker regenpak, had hij een donker kleurige muts en zwarte schoenen aan. Echter, nadat hij tijdens zijn vlucht zich deels van zijn donkere kleding had ontdaan, droeg hij een rode/roze trainingsbroek met een zwart trainingsshirt en had hij mogelijk geen schoenen meer aan. De politie roept mogelijke getuigen op om zich te melden.