Dieven maken voor tonnen buit uit vrachtwagens (UPDATE)

Zaterdagnacht hebben dieven in Utrecht voor tonnen buitgemaakt uit twee vrachtwagens die geparkeerd stonden bij de Jaarbeurs. Hun buit bestaat uit onder meer een zeer prijzige camera en bijbehorende lenzen. De politie is nu naarstig op zoek naar de gestolen goederen en dader(s).

In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 december stonden bij de Jaarbeurs aan het Jaarbeursplein twee vrachtwagens geparkeerd. Midden in de nacht zijn deze twee vrachtwagens opengebroken en leeggehaald. De dieven maakten een dure tv-camera met bijbehorende lenzen buit. Ook werd een groot aantal portofoons meegenomen.

Volgens de politie loopt het schadebedrag van de buitgemaakte spullen in de tonnen. Omdat het hier gaat om een bijzondere niet alledaagse buit hoopt de politie deze snel terug te kunnen vinden en de dieven op te pakken. De politie onderzoekt de zaak.

(UPDATE)

Omroep MAX directeur Jan Slagter heeft 5.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Zo schrijft hij op twitter. De gestolen spullen waren bedoeld voor opname van de 10de editie van MAX Proms.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl