Zaterdagavond heeft de politie in Deurne een zogenaamde hennepknipperij in een schuur ontdekt. In de schuur waren op dat moment elf personen druk bezig met het knippen van toppen. Allen zijn aangehouden en meegenomen voor nader onderzoek.

Rond 23.55 uur stelde de politie een onderzoek in naar een schuur achter een woning op de Korstmos. Bij doorzoeking van de schuur troffen ze meerdere personen aan die bezig waren met het knippen van henneptoppen. Het gaat om vijf mannen in de leeftijd van 22 tot 52 jaar oud uit Gemert, Nuenen en Son en Breugel. En om zes dames in de leeftijd van 28 tot 54 jaar oud uit Tegelen, Deurne, Geldrop en Venlo.

In de schuur werd een aanzienlijke hoeveelheid hennep aangetroffen. In totaal werd er ruim 28 kilogram reeds geknipte toppen gevonden en ook nog eens 94 kilogram aan planten die nog verwerkt dienden te worden. Alle scharen en planten zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De verdachten zijn allen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl