Discotheek Y-Land geeft beelden mishandeling vrij (VIDEO)

In Spijkenisse werd een 21-jarige bezoeker ernstig mishandeld tijdens het uitgaan in discotheek Y-Land. Het slachtoffer zou door twee jongens van 15 en 17 jaar zijn toegetakeld.

De ruzie ontstond toen het slachtoffer tegen één van de twee jongens aan botste. Daar was de verdachte niet van gediend en sloeg hem neer. Vervolgens werd hij in zijn gezicht geschopt door het duo.

De 17-jarige kon gelijk in de discotheek worden aangehouden zijn 15-jarige ‘handlanger’ kon later die nacht in een woning in Spijkenisse worden aangehouden. Beiden zitten nog vast.

Volgens de moeder van het slachtoffer werd hij ‘zomaar’ in elkaar geslagen. Maar dat bleek niet helemaal te kloppen want getuigen hebben gemeld dat Brian als eerste een duw gaf aan één van de verdachten.

Volgens een woordvoerder van de politie liep Brian als eerst op één van de twee jongens af en pakte hem in zijn nek en sprak hem aan. Daar was de ‘verdachte’ uiteraard niet van gediend en liet dat merken maar ging er verder niet op in.

Vervolgens liep Brian weer op de jongens af en sprak ze wéér aan. De ‘verdachten’ gaven nu wel antwoord en liepen op Brian af, daarop besloot Brian ze allebei een harde duw te geven. De jongens vielen daardoor achterover en gaven Brian daarna een paar harde klappen. Daardoor liep hij een gebroken neus, scheurtjes in zijn oog en onderkaak en een dichtgeslagen oog.

Maandag zei Brian tegen RTV Rijnmond: “Ik wil laten zien dat zinloos geweld wel gebeurt. Dat ik het op TV zie dat een scheidsrechter wordt doodgetrapt. Ik had het dit weekend ook kunnen zijn”.

En nu blijkt dus dat Brian helemaal niet het slachtoffer is van zinloos geweld. Maar dat hij de jongens heeft lopen provoceren. En dat dit duidelijk een gevalletje is van “EIGEN SCHULD DIKKE BULT”.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl

[youtube U3SfB9YsFgs]