In de uitzending van Opsporing Verzocht heeft de politie beelden getoond van degene die het hoofd van Nabil Amzieb heeft achtergelaten voor een shishalounge aan de Amstelveenseweg in Amsterdam.

Het onthoofde lichaam van Nabil Amzieb werd dinsdag 8 maart in een brandende voertuig aan de Mijehof in Amsterdam-Zuidoost aangetroffen. Een dag later, woensdagochtend rond 05.00 uur, werd zijn hoofd voor de deur van shishalounge Fayrouz achtergelaten door een man.

Bekijk hieronder beelden van diegene die met het hoofd van het slachtoffer naar de shishalounge is gelopen en het daar heeft achtergelaten.

Uit onderzoek van de politie is verder gebleken dat degene die het hoofd heeft achtergelaten gebruik heeft gemaakt van een Volkswagen Polo. Dit voertuig werd rond 06.00 uur die woensdagochtend aan de Kelberg in Zuidoost in brand gestoken. De Volkswagen Caddy waarin het lichaam van het slachtoffer werd ontdekt is ook in Zuidoost in brand gestoken. Er is duidelijk een link met Zuidoost.

Misdaadjournalist en misdaadnieuws melden dat de liquidatie van Nabil Amzieb mogelijk te maken heeft met zijn vermeende betrokkenheid bij de liquidatie van Derkiaoui van der Meijden alias ‘Pirki’. Van der Meijden werd op 18 augustus 2014 geliquideerd.