El Chapo Guzmán in betere tijden!

Dochter drugsbaas Chapo Guzman brengt ‘Chapo biertjes’ op de markt

De dochter van drugsbaas Chapo Guzman heeft een biertje op de markt gebracht met de logo en naam van haar beruchte criminele vader.

Alejandrina Guzman heeft al jaren het merk 701 officieel geregistreerd. De 701 staat voor de positie die haar vader Joaquin El Chapo Guzman op de Forbes lijst van de meest rijke personen ter wereld had. In Sinaloa en andere gebieden in Mexico zijn producten en bedrijven te vinden met het nummer 701 en gelinkt zijn aan de dochter van de drugsbaas.

Er lijkt een strijd gaande tussen de dochter van Chapo en zijn jonge vrouw Emma Coronel Aispuro. De vrouw van Chapo heeft zelf ook merken geregistreerd en wil producten, zoals een kledinglijn, of andere diensten aan gaan bieden onder het merk Chapo. De dochter van de drugsbaas is in Mexico al jaren bezig met het 701 merk die zij officieel heeft vastgelegd.

Nu heeft Alejandrina een ‘Chapo biertje’ op de markt gebracht. Binnenkort kunnen mensen in Mexico en mogelijk ook daarbuiten genieten van een koud drankje met de beeltenis en naam van de voormalige baas van het Sinaloa-kartel.