Foto ter illustratie. © Pexels

Dode bij steekpartij Rozenburg, politie start onderzoek

In Rozenburg is een dode gevallen bij een steekpartij.

Op het Raadhuisplein heeft zich vandaag een tragisch steekincident voorgedaan, waarbij een persoon het leven heeft verloren. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar hulp mocht helaas niet meer baten. Een verdachte is inmiddels aangehouden en de politie is momenteel bezig met het onderzoeken van het incident.

Het steekincident vond plaats op het drukbezochte Raadhuisplein in Rozenburg. Veel mensen waren op dat moment aanwezig en waren getuige van de schokkende gebeurtenissen. Het slachtoffer, wiens identiteit nog niet bekend is gemaakt, werd neergestoken en raakte zwaargewond.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben direct geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer ter plaatse aan zijn verwondingen.

De politie heeft direct na het incident een verdachte aangehouden en is momenteel bezig met het onderzoeken van de zaak. Er is nog geen informatie bekend over de identiteit van de verdachte en het motief voor het steekincident. De politie doet daarom een oproep aan eventuele getuigen of mensen die informatie hebben over het incident om contact op te nemen.