© crime-nieuws.nl

Dode en gewonde bij schietpartij Rotterdam, plaats delict afgezet

De Rotterdamse politie doet onderzoek naar een schietpartij met een dode en een gewonde.

Een schietpartij in een woning in de Rotterdamse wijk Tussendijken heeft vanmiddag geleid tot de dood van een man. Het slachtoffer raakte zwaargewond en overleed ter plaatse. Het incident vond plaats rond 16.00 uur in een woning aan de Rösener Manzstraat.

Naast het slachtoffer bevond zich ook een hond in de woning, die een andere aanwezige heeft gebeten. Dit slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van de verwondingen. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en waarom de schietpartij heeft plaatsgevonden.

De politie is nog op zoek naar de schutter en doet momenteel onderzoek naar het incident. Omwonenden zijn geschrokken van het incident en hebben hun medeleven betuigd aan de nabestaanden van het slachtoffer.

De Rösener Manzstraat is afgezet voor het onderzoek en de politie vraagt getuigen om zich te melden. Het is niet bekend of er aanwijzingen zijn voor een motief of dat het om een willekeurige schietpartij gaat. De politie roept iedereen op om informatie te delen die kan helpen bij het oplossen van deze zaak.