© Crime-Nieuws.nl

Neergeschoten slachtoffer in portiek Rotterdam aangetroffen na melding schietpartij

In Rotterdam is na melding van een schietpartij een neergeschoten slachtoffer in een portiek aangetroffen.

In de vroege ochtend van 6 mei heeft er een schietincident plaatsgevonden aan de Hendrick Sorchstraat in Rotterdam West. Rond 02.30 uur werd de politie gealarmeerd over een gewonde man in een portiek. De 31-jarige man bleek te zijn neergeschoten en raakte gewond aan zijn been. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

De politie startte direct een onderzoek naar het schietincident en maakte onder andere een plaats delict. Ook werd er sporenonderzoek verricht en zijn getuigen gehoord. De rol van een aantal getuigen was echter onduidelijk, waardoor op hen een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) werd toegepast. Er is nog niemand aangehouden in verband met het incident.

Om meer te weten te komen over wat er zich precies heeft afgespeeld in de nacht van 5 op 6 mei, doet de politie een buurtonderzoek. De hulp van getuigen is daarbij ook van groot belang om de schutter te kunnen vinden. Mensen die iets gezien of gehoord hebben in de buurt van de Hendrick Sorchstraat in Rotterdam West, worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

Het schietincident heeft voor veel onrust gezorgd in de buurt. De politie neemt deze zaak dan ook zeer serieus en doet er alles aan om de dader op te sporen. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is geweest van het incident en wie de schutter is. De politie hoopt dat getuigen zich melden, zodat zij snel meer duidelijkheid kunnen verschaffen over deze zaak.