Dode en twee zwaargewonden na schietpartij bij horecagelegenheid Den Helder

Bij een dodelijke schietpartij in Den Helder is een 25-jarige man uit Alkmaar om het leven gekomen en raakten twee andere personen gewond, waarvan een ernstig.

Het incident vond plaats rond middernacht bij een horecagelegenheid, waar veel mensen aanwezig waren en getuige waren van het schietincident. Op dit moment is de aanleiding voor het schieten nog onbekend.

Na de schietpartij sloeg de schutter op de vlucht en is nog steeds voortvluchtig. De politie reageerde snel op het incident en was massaal aanwezig op de plaats delict. Er werd ook een politiehelikopter ingezet om te helpen bij de zoektocht naar de dader. Daarnaast waren twee traumahelikopters ter plaatse om medische hulp te verlenen aan de slachtoffers.

De schietpartij heeft een diepe impact op de betrokkenen en de omgeving. De autoriteiten zetten alles op alles om de dader op te sporen en gerechtigheid te waarborgen voor de slachtoffers en hun families. Het onderzoek naar de oorzaak van het geweld is nog in volle gang, en de politie roept getuigen op om informatie te delen die kan helpen bij het oplossen van dit tragische incident.