Dode en wietkwekerij aangetroffen in pand Zandvoort na binnengekomen melding

In een woning aan de Dr. de Visserstraat in Zandvoort heeft de politie een overleden persoon aangetroffen, tezamen met een wietkwekerij.

De Forensische Opsporing heeft een onderzoek opgestart om de omstandigheden van het incident te achterhalen. Vooralsnog is de exacte doodsoorzaak onbekend.

De ontdekking werd gedaan nadat de politie reageerde op een melding en ter plaatse de overleden persoon aantrof, tezamen met de aanwezigheid van een hennepkwekerij. Gezien de onduidelijkheid omtrent de oorzaak van overlijden en het feit dat er een hennepkwekerij aanwezig was, heeft de Forensische Opsporing onmiddellijk een onderzoek gestart om alle relevante feiten en omstandigheden vast te stellen.

Op dit moment wordt er intensief onderzoek gedaan om meer duidelijkheid te verkrijgen over zowel de overleden persoon als de omstandigheden rondom de aanwezige hennepkwekerij. De autoriteiten zullen alle noodzakelijke stappen ondernemen om helderheid te verschaffen over het tragische voorval.

Verdere informatie, inclusief de identiteit van de overleden persoon en resultaten van het onderzoek, zal te zijner tijd worden vrijgegeven door de bevoegde autoriteiten.