© Pexels / Pixabay

Politiefoto moordverdachte met zeer opvallende duivelshoorn tattoo’s gaat viraal

Een moordverdachte met zeer opvallende tattoo’s is viraal gegaan vanwege zijn vrijgegeven politiefoto.

De Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD) heeft gemeld dat een verdachte met opvallende gezichtstattoo’s, waaronder duivelse horens op zijn schedel, is gearresteerd op verdenking van de mogelijke moord op zijn vriendin.

De verdachte, James Gina III, 50 jaar oud, werd ingesloten in het Clark County Detention Center wegens openlijke moord met gebruik van een dodelijk wapen, zoals vermeld in het persbericht van het LVMPD.

Het incident deed zich voor toen de politie reageerde op een melding van een mogelijk gewond persoon. Bij aankomst troffen de autoriteiten zowel James Gina III als een overleden vrouwelijk slachtoffer aan op de plaats delict.

Uit het onderzoek van de Homicide Section van de LVMPD bleek dat Gina de vriend van het slachtoffer was en tevens als de verdachte in deze zaak werd geïdentificeerd.

De identiteit van het slachtoffer, evenals de precieze doodsoorzaak, zullen op een later tijdstip worden vrijgegeven door het Clark County Coroner’s Office.

Het politieonderzoek naar deze zaak is nog lopende, en de autoriteiten roepen getuigen op om informatie te verstrekken die kan bijdragen aan het onderzoek. Maak

©️ Las Vegas Police Department