Dode onder verdachte omstandigheden aangetroffen, politie sluit misdrijf niet uit

In Sneek is een dode onder verdachte omstandigheden aangetroffen en de politie heeft een onderzoek gestart.

De politie is een onderzoek gestart naar de mysterieuze dood van een 41-jarige man in zijn woning aan de Molenkrite in Sneek. Op dinsdagmiddag 9 mei werd de levenloze lichaam van de man aangetroffen. Hoewel de exacte doodsoorzaak nog onbekend is, sluit de politie een misdrijf niet uit en worden verschillende scenario’s onderzocht.

De politie werd die bewuste middag rond 14.30 uur gealarmeerd, nadat er geen contact kon worden gemaakt met de bewoner van het huis aan de Molenkrite. Bij aankomst bleek inderdaad dat de bewoner niet reageerde op de aanwezigheid van de politie. Hierop werd besloten om de woning binnen te gaan, waar het levenloze lichaam van de 41-jarige man werd aangetroffen. Om de omstandigheden rondom zijn overlijden te achterhalen, is de politie direct gestart met een grondig onderzoek. Dit omvat onder andere sporenonderzoek in de woning en het bevragen van buurtbewoners.

De politie roept nu de hulp in van het publiek en doet een beroep op getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Molenkrite. Zij worden dringend verzocht om contact op te nemen met de politie en eventuele informatie te delen die kan bijdragen aan het onderzoek.

Het tragische overlijden van de 41-jarige man heeft voor onrust gezorgd in de buurt. De politie neemt de zaak dan ook zeer serieus en zal er alles aan doen om de omstandigheden rondom zijn dood te verhelderen. De nabestaanden van het slachtoffer worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ontvangen de nodige ondersteuning tijdens deze moeilijke periode.

De politie benadrukt dat het onderzoek nog in een vroeg stadium verkeert en dat alle mogelijke scenario’s worden onderzocht. De waarheidsvinding staat voorop, zodat er duidelijkheid kan komen over wat er precies is gebeurd.