UPDATE: Doodgeschoten man in Porsche langs Rijksweg bij Schaijk ‘is bekende van politie’

De identiteit van de man die vanmiddag werd doodgeschoten langs de Rijskweg is bekend. Het gaat om een bekende van de politie.

Het slachtoffer is een 51-jarige man uit Nistelrode. De recherche gaat in gesprek met zijn familie en bekenden van de man en hoopt daardoor meer duidelijkheid te krijgen over de achtergrond van zijn dood. Daarover is nu nog niets bekend. De man werd rond 15.00 uur zwaargewond aangetroffen in een lichtgrijze Porsche Panamera. Kort daarna bezweek het slachtoffer aan zijn verwondingen.

De politie roept getuigen op die iets hebben gezien langs de Rijskweg tussen Oss en Schaijk zich te melden. Ook mensen met dashcams of die andere op wijze opnames hebben gemaakt wordt gevraagd om contact op te nemen met het onderzoeksteam. Het onderzoek is in volle gang maar op dit moment zijn er geen verdachten op het oog.

UPDATE: De politie heeft ook de naam van het slachtoffer bekendgemaakt. Het gaat om Henk Baum uit Nistelrode. Het onderzoek is in volle gang en de politie is op zoek naar getuigen of andere informatie omtrent de liquidatie/moord.