Drietal in bivakmutsen laat pakketjes geld vallen op treinspoor tijdens vluchtpoging

De politie is op zoek naar mannen met bivakmutsen die tijdens hun vlucht pakketjes met geld hebben laten vallen op het treinspoor.

Op dinsdagmiddag rond 15:45 uur is er bij de politie in Hilversum een melding binnengekomen van een getuige die drie mannen in een auto zag met bivakmutsen op. De mannen stopten bij het spoor en sprongen uit de auto, waarbij ze verschillende pakketjes met geld verloren tijdens hun vlucht. Daarnaast hebben de mannen een scooter van een voorbijganger gestolen op gewelddadige wijze.

De drie jongemannen zijn voor het laatst gezien in de omgeving van de Diamantstraat en zijn nog altijd voortvluchtig. Het gaat om donkergetinte jongemannen van tussen de 18 à 20 jaar oud, gekleed in donkerblauwe of zwarte kleding. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden om de zaak op te lossen.

Het geld dat de jongemannen verloren hebben, is inmiddels van het spoor gehaald en meegenomen voor onderzoek. Het treinverkeer heeft enige tijd stilgelegen, maar is inmiddels weer hervat. De politie vraagt getuigen zich te melden en eventuele camerabeelden te delen om de zaak te kunnen oplossen.