Dronken man breekt in bij politiebureau en poept op vloer voor hij spullen rooft

Een Amerikaanse man heeft in een dronken bui ingebroken in een politiebureau en is er vandoor gegaan met o.a. een kogelvrij vest en een politiejasje.

In het politiebureau van Naples, Florida, heeft een dronken man chaos veroorzaakt nadat hij onopgemerkt naar binnen wist te sluipen. Joseph Moulton, 36 jaar oud, sprong over een hek en wachtte in een ontgrendelde politieauto voordat hij naar binnen ging. Hij wist de beveiliging te omzeilen door met kracht aan de deur te trekken.

Eenmaal binnen ging hij op rooftocht en richtte hij vernielingen aan. Hij zette een slang met water aan en veroorzaakte een overstroming. Vervolgens kleedde hij zich in een gestolen politie shirt, groene tactische broeken, een pet en een kogelvrij vest ter waarde van ongeveer $900. Hij gooide een politieradio in het toilet en poepte op de vloer van de damestoilet.

De politie was zich niet bewust van het incident totdat twee uur nadat Moulton was gekomen en gegaan, hij werd gevonden in de struiken van een lokale 7-Eleven. Daar had Moulton zich verstopt nadat een medewerker het bureau belde over een verdacht persoon die een jasje van een agent droeg. De verdachte gaf toe dat hij onder invloed was en dat hij zich zijn acties niet kon herinneren. Hij wordt beschuldigd van diefstal en inbraak.