XTC pillen (MDMA) & een ponypack met cocaïne. © crime nieuws

Drugsdealer had beter zijn mond kunnen houden

Een 44-jarige vermeende drugsdealer had afgelopen vrijdag beter zijn mond kunnen houden tegen parkeerwachters waarvan hij een boete kreeg op de Heemstraat in Den Haag. Na het beledigen van de handhavers is hij gefouilleerd en is er drugs gevonden.

Rond 21.00 uur kreeg de man (44) zonder vaste woon- of verblijfplaats tijdens een gemeentelijke handhavingsactie een bekeuring voor fout parkeren op De Heemstraat. De man was het daar niet mee eens en beledigde de handhavers. Daarop is hij aangehouden.

Bij zijn fouillering ontdekten agenten een papiertje waarop, volgens de politie, een bestellijstje van drugs stond. Een soort boodschappenlijstje voor drugsdealers. Daarop werd ook de auto van de man bekeken en werden in het voertuig een aantal XTC pillen, twee telefoons en een tablet gevonden.

Vervolgens werd de drugshond erbij gehaald en die sloeg aan bij een spuitbus in de kofferbak. Daarin bleek een voorraad cocaïne te liggen. De drugs zijn in beslag genomen en de vermeende drugsdealer is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Pakkie cocaïne en verschillende soorten XTC pillen © crime nieuws
Pakkie cocaïne en verschillende soorten XTC pillen © crime nieuws