Drugspand opgerold Rotterdam

In de nacht van zondag 6 op maandag 7 oktober heeft de politie in Rotterdam een aanzienlijke hoeveelheid drugs aangetroffen en in beslag genomen. Drie mannen zijn opgepakt op verdenking van de handel in en/of koop van drugs.

Bij een actie tegen drugsoverlast zag het Skwibus team rond zes uur een verdachte situatie bij een flat aan de Oostmaaslaan. Daarop besloten zij om twee jongemannen die net een flat binnen wilden gaan aan te spreken. Het duo verklaarde dat zij boodschappen zouden hebben gedaan voor een oudere dame. De politie checkte het verhaal en er bleek helemaal niets van te kloppen.

Wel werd in een woning een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs en geld aangetroffen en in beslag genomen. In totaal gaat het om 8 kilo. Naast de vondst van de drugs werden ook nog verscheidene materialen voor het vervaardigen van drugs gevonden. Twee verdachten, een 23-jarige man uit Schiedam en een 36-jarige Fransman, zijn aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek. De politie onderzoekt de zaak.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl