De veroordeelde kindermoordenaar Marcel Hesse. © Politie Bochum

Duitse politie net over de grens bij Limburg op zoek naar kindmoordenaar

In Duitsland is de klopjacht op kindmoordenaar Marcel Hesse (19) nog in volle gang. De Duitse politie is net over de grens bij Limburg in de stad Mönchengladbach op zoek naar de voortvluchtige moordenaar.

Dat melden Duitse media. Marcel Hesse zou gefotografeerd zijn op het centraal station van Mönchengladbach. De politie trekt alle tips na en zijn momenteel in de stad op zoek naar de verdachte.

De 19-jarige Marcel Hesse wordt nu al een aantal dagen gezocht door de politie in Duitsland in verband met minimaal één moord. Een 9-jarige buurjongen van Hesse werd door hem om het leven gebracht en de beelden zijn vervolgens op het dark web geplaatst. Er zijn ook audio opnamen online verschenen (zie hieronder!) van de voortvluchtige Hesse.

Na de gruwelijke moord sloeg Hesse op de vlucht. Tijdens zijn vlucht heeft hij mogelijk een tweede slachtoffer gemaakt. Daarvan verschenen ook beelden (foto’s) online. De politie onderzoekt of de tweede moord echt heeft plaatsgevonden of dat de berichten online zijn gezet door een trol.

https://www.youtube.com/watch?v=BCHvx9XiifQ