Duitse sneed vriendje tijdens SM-sessie in stukken met cirkelzaag

Een 32-jarige Duitse vrouw wordt ervan verdacht haar vriend tijdens een uit de hand gelopen SM-sessie in stukken te hebben gesneden met een cirkelzaag.

De gruwelijke moord vond al in december 2008 plaats toen Gabriele P. 23 jaar oud was. Haar toenmalige 19-jarige vriend Alex H. werd vastgebonden aan het bed en kreeg een blinddoek om. Het plan was om een beetje kinky seks te hebben maar dit liep compleet anders.

De vrouw zou een cirkelzaag hebben gepakt en de ledematen van het slachtoffer één voor één hebben afgesneden. Toen ze daarmee klaar was sneed ze ook het hoofd van haar vriend eraf.

Na de gruwelijke moord verstopte ze de ledematen op zolder waar ze een paar maanden later zijn gevonden door haar nieuwe vriend. In plaats van naar de politie te stappen, heeft haar vriend haar geholpen met het begraven van de lichaamsdelen in de tuin.

Vorig jaar kwam de gruwelijke moord aan het licht nadat Christian K. (de nieuwe vriend) in beschonken toestand zijn mond voorbij praatte. De politie deed een inval in het huis en troffen inderdaad lichaamsdelen van het slachtoffer aan. Uit autopsie blijkt dat hij nog leefde toen zijn ledematen eraf werden gezaagd.