De vluchtauto van de dader(s) van de liquidatie van Anass el Ajjoudi (29). © Politie

Duizenden sms’jes verstuurd in onderzoek Mocro Maffia liquidatie in Amsterdam

De Amsterdamse recherche heeft duizenden sms’jes verstuurd in het onderzoek naar een Mocro Maffia liquidatie in januari van dit jaar.

In verband met de liquidatie van Anass el Ajjoudi alias ‘Boeloeloe’ wordt vanavond tijd besteed aan de zaak in het tv-programma Opsporing Verzocht. Om de uitzending onder aandacht te brengen van mogelijke getuigen heeft de politie een sms verstuurd naar alle telefoonnummers die op de dag van de liquidatie in de omgeving van Amsterdam-Zuid zijn geweest.

Het slachtoffer, de 29-jarige Anass el Ajjoudi, werd op woensdagavond 17 januari rond 19.00 uur onder vuur genomen door vermoedelijk één schutter. De dader stapte na de liquidatie in een voertuig die bestuurd werd door een tweede verdachte. De wagen, een Ford Tourneo Connect, is dezelfde avond nog uitgebrand aan de Buitensingel in Duivendrecht.

De vluchtauto van de dader(s) van de liquidatie van Anass el Ajjoudi (29). © Politie

Beelden van de vluchtauto zijn eerder al getoond in Opsporing Verzocht. Vanavond worden ook beelden getoond van meerdere mannen die voorafgaand aan de moord in de omgeving zijn gezien. De politie heeft nog geen verdachten aangehouden.