Uzi, coke, geld en een politieagente

Woensdag 7 augustus heeft de politie in Rotterdam drie personen aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middelen en/of witwassen. Saillant detail is dat één van de aangehouden verdachten een medewerkster is van de politie eenheid Rotterdam.

Naar aanleiding van een onderzoek naar de handel in verdovende middelen door de Eenheid Georganiseerde Criminaliteit van de Dienst Regionale Recherche werden woensdag jongstleden twee mannen en een vrouw opgepakt. De mannen van 32 en 37 jaar oud werden in een woning in Barendrecht aangehouden. Zij worden verdacht van drugshandel.

De politie deed in totaal op vier verschillende adressen een inval. Hierbij werd ruim 7 kilo cocaïne, een aanzienlijk geldbedrag en een uzi aangetroffen en in beslag genomen. In een woning in Rotterdam-Zuid werd tevens een vrouw aangehouden op verdenking van witwassen. Saillant detail is dat deze 37-jarige vrouw een politieagente is werkzaam bij de politie eenheid Rotterdam. Alle aangehouden verdachten zijn vandaag voorgeleid aan een rechter-commissaris die allen in bewaring heeft gesteld.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie