De eigenaar van een Lamborghini die in Heemskerk tijdens een trouwstoet in een sloot terechtkwam, heeft zich gemeld. De bestuurder wordt nog gezocht.

Bij de politie kwam zaterdagmiddag rond 14.35 uur melding binnen van een ongeval op de Communicatieweg. Ter plaatse bleek een dure Lamborghini in de sloot te liggen. Het voertuig stond klem tussen beide waloevers. Een groot deel van de auto stond nog boven water. Bij het ongeval stond nog een tweede auto, deze had bij het ongeval schade opgelopen.

Volgens de bestuurder van deze tweede auto maakte de Lamborghini deel uit van een trouwstoet, die hem tegemoet kwam rijden. Om onbekende redenen raakte de bestuurder van de Lamborghini de macht over het stuur kwijt, slipte, kwam op de verkeerde weghelft terecht en passeerde de tegenligger aan de verkeerde zijde. Hierbij raakten beide auto’s elkaar. De Lamborghini belandde uiteindelijk in de berm en kwam tot stilstand in de sloot.

De trouwstoet zou vervolgens zijn gestopt, waarna de bestuurder in een van de andere auto was gestapt. De trouwstoet was, volgens getuigen, vervolgens doorgereden. Na onderzoek van de politie bleek de eigenaar van de Lamborghini zijn dure sportauto te hebben uitgeleend. De identiteit van de bestuurder is bekend bij de politie.