Envelop met geld gestolen van man tijdens epileptische aanval bij afrekenen in supermarkt

De politie in Haarlem onderzoekt een laffe diefstal van een envelop met geld van een man die een epileptische aanval kreeg in een supermarkt.

Op vrijdagmiddag kreeg het slachtoffer rond 16.00 uur een aanval tijdens het afrekenen van zijn boodschappen bij de supermarkt aan de Marsmanplein. Hij is samen met nog een andere persoon die hem direct helpt. Na enige tijd gaat het weer iets beter met de man maar dan blijkt in alle hectiek zijn envelop met geld te zijn gestolen. Het tweetal had dit geld bij zich om de boodschappen af te rekenen. Toen het slachtoffer de aanval kreeg heeft de tweede persoon het geld op / bij de kassa neergelegd, meldt een woordvoerder.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de laffe diefstal en op de camerabeelden is duidelijk te zien dat een persoon het geld wegneemt. De diefstal heeft zoveel impact gehad op het slachtoffer dat de man thuis opnieuw een epileptische aanval heeft gekregen. 

De politie roept de dief nu op om het geld weer terug in te leveren. De beelden worden bekeken en er wordt niet uitgesloten dat deze in een later stadium zullen worden vrijgegeven.