Erectiepillen, stroomstootwapens, drugs, cash en kleding gepakt bij onderzoek naar handel in namaak merkartikelen

De politie heeft invallen en doorzoekingen verricht in verband met handel in namaakgoederen. Hierbij zijn partijen kleding, erectiepillen, stroomstootwapens, kilo’s softdrugs en cash geld aangetroffen en in beslag genomen.

Uit onderzoek van de politie bleek dat de verdachten adverteerden via Marktplaats en Facebook maar ook via de klassieke wijze op prikborden bij supermarkten. De goederen werden opgeslagen bij opslagbedrijven en in leegstaande bedrijfspanden in Oost-Nederland. Het ging onder andere om namaakschoenen van bekende grote merken, trainingspakken van voetbalclubs, t-shirts, ondergoed, sokken en merkloze kleding waar emblemen nog op genaaid moeten worden.

Naast kleding werden er ook grote partijen namaak erectietabletten aangetroffen. In één van de boxen werd ook een groot aantal zaklampen met stroomstootfunctie gevonden. In een andere opslagruimte had men twee kilogram softdrugs opgeslagen en een geldbedrag van ruim 25.000 euro. In totaal zijn vier verdachten aangehouden. Het onderzoek loopt nog en de politie binnenkort meer aanhoudingen te verrichten in deze zaak.