Ernstig gewonde neergeschoten slachtoffer schietpartij zelf aangehouden na opname ziekenhuis

Een ernstig gewonde slachtoffer van een schietpartij in Roosendaal is zelf aangehouden door de politie.

Op zondag 23 april werd er in Roosendaal een schietincident gemeld aan de Diamantdijk. Een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats raakte ernstig gewond door kogels. Hij meldde zichzelf bij het ziekenhuis en werd daar opgenomen. Het onderzoek naar het incident is in volle gang en er zijn verschillende getuigen gehoord en camerabeelden veiliggesteld. De forensische opsporing heeft ook verschillende technische sporen veiliggesteld.

Op dinsdag 25 april is de gewonde man aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident. De man verblijft nog steeds in het ziekenhuis en wordt daar bewaakt door de politie. Het onderzoek zal verdergaan om de zaak op te helderen.

De politie is ook op zoek naar meer informatie over een man die kort na het incident aan de Boulevard Antverpia gezien werd. Het gaat om een donkergetinte man met een ringbaardje. Hij droeg een zwart jack en een donkerblauwe joggingbroek. De politie vraagt mensen die meer informatie hebben om zich te melden bij de autoriteiten.

Het schietincident heeft voor onrust gezorgd in Roosendaal en de autoriteiten zullen er alles aan doen om de zaak op te helderen en de verantwoordelijken te vinden. Het is belangrijk dat mensen die meer informatie hebben zich melden bij de politie, zodat de zaak snel opgelost kan worden.