Ex-partner vermiste Silvana Heber uit Hoogeloon verdacht van moord

De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de vermiste Silvana Heber uit Hoogeloon. Haar ex-partner blijft vastzitten.

De 36-jarige vrouw is sinds zaterdag 19 november vermist. Haar 41-jarige ex werd diezelfde dag nog aangehouden. De man is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die bepaalde dat hij nog zeker twee weken langer vast blijft zitten.

De politie is druk bezig met het onderzoek en vreest voor het leven van de vrouw. Er wordt sterk rekening gehouden met een misdrijf. De opgepakte man wordt verdacht van moord. Daar wijzen volgens een woordvoerder meerdere dingen op, maar vanwege het onderzoek kan daar geen informatie over worden gegeven.

Op meerdere plekken in de directe omgeving van Hoogeloon wordt gezocht. Het gaat onder meer om bos- en buitengebieden. Bij die zoektocht krijgt de politie ondersteuning van het Veteranen Search Team en het Team Bijzondere Zoekingen van de Landelijke Eenheid van de politie.

Verder vond er onderzoek plaats in de nieuwe woning van Silvana en in de woning van de verdachte waar zij met haar dochters woonde. Er werd gezocht naar allerlei sporen en aanwijzingen. Daarnaast wordt de verdachte verhoord en wordt gesproken met mogelijke getuigen en familieleden van beiden.

Het vinden van Silvana heeft de allerhoogste prioriteit voor de politie. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen die vrijdagavond of zaterdagochtend opvallende zaken hebben gezien rond de woning aan de Dyckmeesterstraat of de Hoofdstraat in Hoogeloon. Mogelijk hebben ze de verdachte rond die tijd zien rijden in zijn auto, een zwarte Mercedes-Benz. Op de website van de politie zie je hoe je de recherche kunt tippen.