Geen slachtoffers of schutters alleen kogels na schietpartij met automatisch vuurwapen

De Amsterdamse politie zoekt getuigen van een schietpartij met een automatisch vuurwapen.

De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident dat maandagavond plaatsvond op Kraaiennest in Amsterdam. Rond 23:30 uur werden er harde knallen gehoord op de kruising van Kraaiennest met de Bijlmerdreef.

Ter plaatse troffen agenten hulzen aan, maar er werden geen slachtoffers of verdachten aangetroffen. De recherche is een onderzoek gestart.

Op basis van de eerste getuigenverklaringen lijkt er sprake te zijn geweest van het gebruik van een automatisch vuurwapen.

De politie roept getuigen op zich te melden. Wie iets heeft gezien of gehoord, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord van het schietincident. Ook mensen die meer weten over de achtergrond van de zaak worden opgeroepen zich te melden.

De politie is vooral op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord van de personen die het vuur hebben geopend. Ook mensen die informatie hebben over de vluchtroute van de verdachten worden opgeroepen zich te melden.