Geruzie leidt tot oprollen wietplantage

In de nacht van zondag 1 op maandag 2 september heeft de politie in Rotterdam na melding van geruzie in een woning een in werking zijnde wietplantage ontdekt en geruimd. Tevens werd een flinke hoeveelheid aan contanten aangetroffen. Er zijn twee aanhoudingen verricht.

Rond 23.15 uur kwamen er verschillende meldingen binnen van omwonenden dat er gegil kwam uit een woning aan de Zeilingstraat. Toegesnelde agenten probeerden op diverse manieren contact te maken met eventuele bewoners. Hoewel er niet opengedaan werd hoorden zij wel geluiden uit het huis komen. Daarop werd een slotenmaker ingeschakeld om de deur te openen.

In het pand troffen ze een 40-jarige man en een 38-jarige vrouw aan. Beide staan niet ingeschreven op het betreffende adres. Ze verklaarden dat er helemaal niks aan de hand was. Echter werd bij verdere doorzoeking van het pand, verdeeld over twee ruimtes, een in werking zijnde wietplantage aangetroffen. In totaal stonden er circa 500 planten. Tevens werd er een flinke hoeveelheid aan contanten aangetroffen. De ruziënde man en vrouw zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt de zaak.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie