De politie heeft de zoon van een eerder aangehouden echtpaar in verband met een MEGA drugslab en ondergrondse wietkwekerij, opgepakt en vastgezet.

Op 10 oktober 2018 viel de politie een loods binnen aan de Zwingel in Lage Zwaluwe. Daar troffen ze een enorm groot drugslab aan dat vermoedelijk was gebruikt voor het produceren van amfetamine. Het drugsafval werd geschat op 30.000 liter. Binnen was het volgens de politie een enorme chaos waarbij in geen enkel opzicht rekening was gehouden met de veiligheid voor de omgeving. Verder onderzoek leidde ook nog naar een ondergrondse wietkwekerij in een nabijgelegen woning.

De eigenaren van het pand, een 73-jarige man en een 66-jarige vrouw, zijn daarop aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de zoon van het stel de gebruiker was van de loods. Na de ontdekking werd hij gesignaleerd om te worden aangehouden. De verdachte heeft zichzelf afgelopen donderdag gemeld bij een politiebureau in Breda. De zoon des huizes zit vast net als de 73-jarige man. De vrouw is inmiddels vrijgelaten. Het onderzoek naar de MEGA drugslab en ondergrondse wietkwekerij is nog in volle gang.