De recherche in Amsterdam wil graag in contact komen met mensen die meer kunnen vertellen over de vluchtroute van de daders die donderdagavond 22 mei Gwenette M. op de hoek van de Amsterdamseweg en de Van Spaenstraat in Amstelveen liquideerden.

Gwenette M. werd die avond even na 22.00 uur geliquideerd door drie schutters. Vervolgens vluchtten drie of meer personen in een donkere BMW, type 3 of 5. Ze reden met hoge snelheid over de Amsterdamseweg in de richting van de Amstelveenseweg.

Op de Kalfjeslaan reden de daders aan de linkerkant van de weg en haalden ze een andere auto in die ze vervolgens afsneden. Op dat moment liepen meerdere personen bij de Kalfjeslaan, aan de kant van het Amsterdamse Bos, die hier van schrokken. Zowel de bestuurder van de auto die werd afgesneden als de geschrokken wandelaars zijn voor de politie belangrijke getuigen en worden dringend verzocht contact op te nemen. Ook andere mensen die die avond tussen tien en half elf een donkere BMW type 3 of 5 met hoge snelheid hebben zien rijden worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Bij de liquidatie donderdagavond 22 mei werden tientallen kogels afgevuurd. Men spreekt van minimaal vijftien schoten. Of Gwenette terug heeft geschoten is vooralsnog niet bekend. Volgens bronnen zou Gwenette rennend vanaf een shoarmazaak achterna zijn gezeten door zijn moordenaars. Op de hoek van de Van Spaenstraat en de Amsterdamseweg liquideerden ze M.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl